Jedna platforma za kompletan

print, scan i upravljanje uređajima

Jedna platforma

Jedna...

 • Jedan sustav za poslovno učenje
 • Jedan sustav za sigurnosno kopiranje
 • Jedan skup korisnika, pravila i sigurnosnih dopuštenja
 • Jedno izvješće za sve troškove ispisa uredskih i tiskanih prostorija
 • Jedna aplikacija klijenta za upravljanje uredskim I tiskarskim poslovima

Platforma...

 • Jedna integrirana platforma za sve ispise, skeniranja i upravljanje uređajima
 • Podesiva na bilo koju veličinu koja pruža fleksibilnost u bilo kojem poslovnom okruženju
 • Modularna arhitektura znači da se prednosti uniFLOW mogu proširiti i na druga poslovna područja
 • Platforma koja omogućuje jednostavnu integraciju sa raznim uređajima u vašoj poslovnom mreži.

uniFLOW je modularan - u skladu sa vašim poslovnim potrebama

UniFLOW-ova modularna arhitektura i princip "One Platform" omogućuju da sustav bude izgrađen prema točnim zahtjevima i da može rasti u skladu s poslovanjem. Zahvaljujući širokom skupu značajki, moguće je proširiti implementaciju na druga poslovna područja.

Print management

Preuzmite potpunu kontrolu na troškovima ispisa

Pomoću print management software-a koji vam omogućava da kontrolirate, uređujete i nadgledate cijeli print sustav. Smanjite cijenu, povećajte sigurnost i jednostavnost korištenja i krajnji učinak.

Povećajte sigurnost dokumenata

Dopuštajući samo ovlašteni pristup uređajima, uniFLOW može pomoći u zadržavanju povjerljivih dokumenata od pogrešnih ruku.

Povećajte produktivnost uposlenika

Pružanje tiskanja moblinim uređajima omogućuje korisnicima ispis tamo gdje i kada je to potrebno, što povećava produktivnost zaposlenika

Sačuvajte okoliš

uniFLOW može pružiti analizu za strukturiranje ekološke strategije tiskanja, uštedu dragocjenih stabala i poboljšanje performansi okoliša.

Uredsko printanje

Poboljšati kontrolu i učinkovitost višenamjenskih uređaja

Preuzmite kontrolu nad infrastrukturom printa u Vašem uredu

Sigurnosna funkcija uniFLOW-a korisnicima omogućuje slanje osjetljivih dokumenata na mrežne pisače s obje radne površine kao i sa mobilnih uređaja. Dokumenti će biti ispisani samo kada korisnik fizički stoji na uređaju.

UniFLOW je moćan softverski alat koji povećava sigurnost i produktivnost poslovanja.

uniFLOW Univerzalni upravljački program

Jedan driver/upravljač za sve - jedinstvena tehnologija uniFLOW Universal Driver-a omogućit će korisnicima da odaberu bilo koji mrežni pisač iz kojeg će puštati print, bez obzira na model ili proizvođača. The uniFLOW Universal Driver ensures correct output as requested Univerzalni upravljački program uniFLOW osigurava ispravan izlaz u skladu sa zahtjevom. To smanjuje nezadovoljstvo korisnika postupkom tiskanja i štedi troškove rezanjem otpada.

Skeniranje dokumenata

Sigurno skeniranje integrirano u vašu “Office infrastrukturu” za ispis

Skeniranje, obrada, distribucija - Stvaranje inteligentnih procesa dokumenta

uniFLOW može optimizirati proces dokumenata prikupljanjem dokumenata iz različitih izvora, a zatim ih automatski obrađuje i distribuira na razne destinacije. “Workflow-ovi” se mogu fino podesiti koristeći snažan Workflow Editor.

uniFLOW je kompletan softver za upravljanje skeniranjem, osmišljen kako bi osigurao optimalnu vrijednost prilikom digitalizacije dokumenata. uniFLOW osigurava bolju kontrolu dokumenata i povećava učinkovitost zaposlenika. Intuitivno korisničko sučelje i sigurni prilagođeni radni procesi skeniranja preuzimaju neposredne prednosti. Kombinacija funkcije uniFLOW skeniranja sa sigurnim značajkama ispisa stvara cjelovito poslovno rješenje za procese upravljanja dokumentima.

Snimanje dokumenta

Uz uniFLOW, dokumenti se mogu skenirati izravno s Canon imageRUNNER ADVANCE i Canon imageFORMULA skenera u propisane poslovne procese koji su definirani kako bi se zadovoljili specifični zahtjevi. Na uspješnoj provjeri autentičnosti korisnici mogu vidjeti samo relevantne procese rada. Administrator može odrediti kojem se random procesu može pristupiti od strane svakog odjela ili korisnika. Ti će procesi pratiti korisnike s jednog mjesta na drugo.

Mogućnosti naprednog skeniranja:

 • - Kreiranje osobnih scan profila (neograničeno) i poslovnih procesa,
 • - Integracija sa drugim (third party) back-office sistemima,
 • - Automatsko prepoznavanje tipa dokumenta koji je skeniran, te automatsko prepoznavanje bar code-a i teksta ( OCR ), Brza enkripcija i konverzija u druge uredive oblike kao što su MS Office ( word, excel )
 • - Popravljanje kvalitete slike,
 • - Konvezija u pretraživi / zaštićeni PDF document, velika kompresija (smanjenje veličine dokumenta), 100% pretraživi PDF dokumenti,
 • - Automatsko procesiranje formi, prepoznavanje prazne stranice,
 • - Bi-directional validacija baze,
 • - Automatsko razvrstavanje dokumenata na barcode, zone OCR ili po broju stranica,
 • - Mogućnost kombiniranja i udruzivanja scan i print procesa,
 • - Mogućnost kreiranja scan procesa neophodnih za integraciju sa drugim sistemima (DMS, ECM, ERP ),
 • - Mogućnost odvajanja dokumenata putem separatora prilikom skeniranja ( bar kod I prazna stranica )

Mobilni ispis

Pošaljite željeni ispis sa bilo koje lokacije

Sljedeći korak - Mobilni ispis

Zahtjevi za tiskanje idu daleko izvan jednostavnog "datoteka, ispis" putem stolnog računala. Danas se poslovni procesi brzo mijenjaju, stoga je fleksibilnost ključna. uniFLOW donosi tehnologiju ispisa u naprednu dob pametnih mobilnih uređaja, i omogućuje ispis putem mobilnog uređaja na brz i siguran način.

Mobilni ispis sa radi na nekoliko načina:

 • - Slanje dokumenata putem unaprijed definiranog e-maila kao prilog
 • - Dobivanje PIN koda na e-mail za poslani dokument

Certificirani Apple AirPrint® Ispis

UniFLOW servis za AirPrint® pruža sigurne usluge ispisa za iPad®, iPhone® i Mac® te nudi centralizirani pristup, kako bi se upravljanje ispisom, podrškom i sigurnošću moglo čvrsto kontrolirati. Tvrtke mogu iskoristiti siguran tisak bez upotrebe aplikacije za sve uređaje iPad, iPhone i Mac koji su integrirani u mrežu tvrtke. Korisnici će vidjeti sve svoje zadatke ispisa, bez obzira na to kako ih šalju na uniFLOW, prikazane u personaliziranom “čekanju” za siguran ispis na korisničkom sučelju uređaja.

Službena potvrda Apple AirPrint-a jamči potpuni pristup AirPrint aplikacijskom programskom sučelju. To znači da uniFLOW može koristiti dodatne značajke za završnu obradu, uključujući boju, spajanje i kontrolu hole-punch.

Upravljanje uređajima

Poboljšava kontrolu i povećava učinkovitost višenamjenskih uređaja

Dobit ćete potpunu kontrolu sustava

uniFLOW može pratiti cijelu flotu ispisa, omogućujući tvrtkama da pregledaju svaki uređaj. Ako postoje promjene u statusu uređaja kao što su pogreške, one će biti označene automatski. uniFLOW može donijeti potpunu kontrolu flote ispisivanjem sprečavanjem neovlaštenog korištenja uređaja i, gdje je pristup odobren, sve uporabe uređaja bilježe se za kasnije obavještavanje. Provedba revizorskih procesa također pomaže poboljšanju sigurnosti.

Kontrola funkcija

uniFLOW omogućuje ograničavanje funkcionalnosti uređaja sukladno stupnju sigurnosti korisnika, npr. izvođaći mogu kopirati samo crno-bijelo na uređaj odmah izvan ureda ravnatelja ili gosti mogu printati poslove koje su poslali s mobilnih uređaja, ali ne mogu kopirati ili skenirati.

Proizvodni tisak

Poboljšava kontrolu i povećava učinkovitost višenamjenskih uređaja

Integrirani sustav upravljanja ispisom

uniFLOW je sposoban upravljati rutinskim zahtjevima ispisa na čitavom poslovanju, te print room sa samo jednom aplikacijom. uniFLOW modul za ispis CRD može upravljati cijelim nizom zadataka print room, od podnošenja do unosa posla, od dokumenta koji je spreman za proizvodnju.

Reference

Korisnici usluga ZK OFFICE-a

Kontakt

Za sve dodatne informacije molimo da nas kontaktirate

Veleprodaja

Blajburških Žrtava 23E, Mostar

036 / 449 - 780

036 / 449 - 781

zk@zk-office.com

Pon - Sri: 08:00 - 16:30
Čet: 08:00 - 18:00
Pet: 08:00 - 16:30
Vikendom ne radimo

Maloprodaja

SPC Rondo, Mostar

036 / 320 - 825

maloprodaja@zk-office.com

Pon - Pet: 09:00 - 21:00
Sub: 10:00 - 15:00
Nedjeljom ne radimo

Canon GoldPartner

Pretplatite se

Prijavite se na Naš newsletter i primajte novosti i akcije iz ZK Office kutka.